KUINKA RIPUSTAT LASTEN KEINUN SISÄTILOIHON?

Oletko ostanut vauvan tai lasten keinun, jonka haluat ripustaa roikkumaan ja aloittaa käyttämisen? Siinä tapauksessa voi olla rahoittavaa tietää, miten se asennetaan turvallisesti roikkumaan.  Vauvan tai lasten keinun asentaminen sisätiloihin on helppoa ja se sujuu nopeasti ja sujuvasti. Siihen tarvitaan vain muutama työkalu, kuten pora ja tarvikkeita ja saat keinun riippumaan, useimmat työkalut monilla on jo ennestään kotona.

Kun saat kotiisi Videungin lasten keinun, huomaat sen köysiin kiinnitetyt metallirenkaat. Älä irroita niitä asennettaessa keinua. Ne ovat jo valmiiksi köysien keskellä ja niiden avulla sinun pitäisi ripustaa keinu ylös.

Jos haluat siirtää kangaskeinuasi kodin eri paikkojen välillä, metallirenkaiden avulla se on helppoa. Otat ne alas riippumasta metallirenkaiden avulla ja laitat ne uuteen paikkaan.

Näin voit ripustaa vauvan keinun sisätilohin

Videungin vauvan keinun voi ripustaa moneen paikkaan. Yleisin paikka ovat sisätilat, jossain missä voit valvoa hyvin lastasi. Siksi monet ihmiset haluavat ripustaa keinun keittiöön tai olohuoneeseen.

Yksinkertaisinta on ripustaa keinu ovenkarmiin, koska se on kattoa matalammalla ja siihen on helppo asentaa. Voit myös ripustaa lapsen keinun kattoon. Jos et halua porata reikiä kattoon, voit myös ripustaa keinun kattopalkkiin. Monilla ihmisillä on nykyään kattopalkki, joka on oven yläpuolella. Vapauta kattopalkki, vie metallirenkaat niiden läpi ja ripusta se sitten ylös. Tällä tavalla sinun ei tarvitse luoda uusia reikiä kotiin.

Jos sää on kaunis ja haluat ripustaa vauvan keinun ulos, on ulkona monia käteviä paikkoja, jonne keinun voi ripustaa tilapäisesti. Voit ripustaa keinun paksuun puun oksaan, parvekkeelle tai tavanomaiseen keinupaikkaan.

Ripusta lasten keinun 4 yksinkertaisella vaiheella

Jotta voit ripustaa lasten keinun sisätiloihin, sinun tulee vain seurata näitä neljää yksinkertaista vaihetta onnistuaksesi:

  1. Valitse sijainti – Aloita päättämällä, mihin haluat keinun ripustaa. Muista valita paikka, jossa keinu voi heilua vapaasti. Valitse paikka, jossa lapsi ei voi osua lattiaan ja jossa keinu eikä lapsi osu mihinkään keinuessa. Esimerkiksi ovenkarmiin tai kattoon.
  2. Hanki koukut – Osta koukut, joihin keinun voi laittaa roikkumaan sisälle. On suositeltavaa käyttää kahta ripustuskoukkua, jota kutsutaan myös S-koukuiksi. Yksi koukku yhtä metallista rengasta kohti. Varmista, että valitset oikean koukun sen mukaan, mitä materiaalia sinun kattosi tai ovenkarmisi on.
  3. Poraa koukut – poraa reikä koukuille, työnnä pidike siihen ja ruuvaa sitten koukut pidikkeeseen.
  4. Aseta keinusi – aseta kangaskeinusi koukkuihin. Viimeisenä mutta ei vähäisempänä – katso, että kangaskeinu on tasapainossa.

Esimerkiksi:

Ripustuskoukku 2kpl 140 mm X 100 mm.
 

Ripustuskoukku - Videung keinu
Ripustuskoukku

Pidike 2 kpl, joiden koko määräytyy reiän koon mukaan.

Tämän jälkeen keinu on käyttövalmis!

Videung of Sweden