Visar alla 9 resultat

Vauvakeinu – luonnollinen keinuhetki

Sisätiloissa oleva vauvan keinu voi mullistaa kaikkien uusien vanhempien vauva-ajan. Vauvakeinu on myös ainutlaatuinen ja erilainen kastelahja.  Jos haluat saada kangaskeinun, joka saa lapsesi tuntemaan olonsa turvalliseksi jopa käsivarsiesi ulkopuolella, on vauvan keinu hyvä valinta. Puusta ja kestävästä kankaasta valmistettu vauvan keinu tukee vauvan selkää ja antaa lohtua vauvalle, joten vauva tulee viihtymään keinussa yksinäänkin.

116,9 EUR
116,9 EUR
116,9 EUR
Ale!
Alkuperäinen hinta oli: 116,9 EUR.Nykyinen hinta on: 89,9 EUR.

Mjukis-keinumallisto

Harmaa – vauvan keinu Mjukis

116,9 EUR
Ale!
Varasto loppu
Alkuperäinen hinta oli: 116,9 EUR.Nykyinen hinta on: 89,9 EUR.
Varasto loppu
116,9 EUR
Varasto loppu
116,9 EUR

Täydellinen helpotus vanhemmille

Vauvan keinu on täydellinen apu kiireisille vanhemmille, jotka haluavat pitää molemmat kädet vapaana kodinhoitoon, kahvin juomiseen tai ruoan valmistamiseen. Kangaskeinun mukana tulee yksinkertainen ripustusväline. Se painaa vain muutaman kilon, joten voit siirtää sen paikkaa kotisi eri huoneissa, jos et osaa päättää mihin huoneeseen sen sopii parhaiten; keittiöön, olohuoneeseen vai makuuhuoneeseen?

Vauvakeinu on myös täydellinen lahja annettavaksi uusille vanhemmille tai vaikkapa vauvakutsuilla. Valitse kauniista kankaasta tehty keinu ja osoita näin arvostustasi. Vauvan keinu on käsityötä, joka tulee antamaan paljon iloa sekä sen saaville vanhemmille että vauvalle, joka käyttää sitä.

Vauvan sisäkeinu pienille lapsille

Sisätiloissa käytettävä vauvakeinu on täydellinen valinta sinulle, joka haluat kestävän ja ympäristöystävällisen vauvan keinun vauvallesi. Tarpeettomalla määrällä kemikaaleja valmistettujen babysitterien sijaan, joissa sitä paitsi vauva joutuu olemaan lattialla, saat turvallisen ja varman keinun, jossa lapsesi voi turvallisesti ja mukavasti keinua ilmassa. Puusta valmistettu vauvan keinu ja kangas kestävät vauvan käyttöä kauan aikaa. Keinu on hyvin pehmeä ja vauvasi on siinä ergonomisessa ja rennossa asennossa.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko vauvasi on liian painava vauvan keinuun. Kangaskeinumme kestää jopa 25 kilon painoa ja sen vuoksi sitä voivat käyttää kaiken kokoiset lapset.

Kangaskeinuamme on helppo käyttää, ja  sen mukana tulee yksinkertainen ripustuslaite. Pitkät puuvillaköydet ja kaksi metallirengasta tekevät ripustamisen kattoon sinulle helpoksi. Vauvan keinua kannattaa käyttää sisätiloissa, jolloin sen laatu säilyy helpommin eikä se kulu yhtä paljon kuin jos sitä käytettäisiin ulkona. Voit myös käyttää vauvan keinua ulkona, mutta emme suosittele sitä.

 

Käytä vauvankeinua kaikissa tilanteissa

Milloin vauvan keinua tulee käyttää ja kuinka usein sitä voidaan käyttää. Videung of Sweden -vauvankeinu on ainutlaatuinen ja erityisesti suunniteltu sopimaan pienille vauvoille ja heidän herkille selilleen. Voit säätää istuintukea, josta keinu rakentuu ja muuttaa keinua lapsen makuuasennosta istuinasentoon. Kaikki vauvasi tarpeiden mukaan.

Vauvakeinuamme voivat käyttää vauvat aina kolmesta kuukaudesta ylöspäin ja kunnes lapsesi täyttää kolme vuotta. Tiedät kuitenkin itse, mikä sopii vauvallesi parhaiten ja kuinka mukavasti vauva istuu ja makaa keinussa.

Voit käyttää vauvan keinua sisätiloissa päivisin antaaksesi itsellesi vapaat kädet, kun sinun täytyy huolehtia kodista ja tehdä päivän askareita. Anna puusta valmistetun vauvankeinun pitää vauvasi turvassa, jolloin sinä voit tehdä kaikkea siivoamisesta pesemiseen ja ruoanlaittoon. Kaikki tämä sujuu paljon nopeammin ja helpommin, kun sinulla on kaksi vapaata kättä, mikä myös tarkoittaa, että saat enemmän aikaa jäljellä muihin askareisiin ja vauvajuttuihin.

Aika pienen vauvan kanssa kotona voi olla stressaavaa ja intensiivistä, varsinkin kun huomaat, että pieni vauvasi haluaa aina tuntea olonsa mukavaksi eikä mene nukkumaan itse. Sisätiloissa oleva vauvan keinu voi auttaa sinua saamaan lapsesi tuntemaan olonsa turvalliseksi. Kun vauva on keinuu ilmassa, hän tuntee, että häntä huomioidaan. Sitä paitsi keinu on mukava pienille vauvoille ja se tarjoaa sekä turvallisen tilan että ihanan mukavuuden. Puinen vauvan keinu on helppo pitää puhtaana ja kestää pesukoneen.

Vauvan kangaskeinu, jonka korkea laatu säilyy

Videung of Swedenin myymät vauvan keinut on valmistettu kestävistä ja luonnollisista materiaaleista. Kangaskeinujen kankaiden koostumus vaihtelee eri malleittain. Puuvilla ja pellava ovat kuitenkin tavallisimpia materiaaleja ja niitä voi tietenkin pestä. Nämä materiaalit tekevät keinuista kestäviä, joten ne kestävät monen lapsen käytön usean vuoden ajan menettämättä hienoa ulkonäköään, muotoaan tai tärkeätä turvallisuuttaan.

Riipukset, jotka pitävät vauvan keinun ylhäällä, ovat 100% puuvillaa ja ovat todella vahvat. Köysien enimmäispituus on 250 cm, mikä tarkoittaa, että voit käyttää keinua myös siellä, missä katto on korkealla. Meiltä löydät vauvan keinun, joka on valmistettu puusta, sillä keinun runko-osa on puinen.

Osta vauvakeinu kastelahjaksi

Oletko menossa kastejuhlaan juhlistamaan lähipiirisi lapsen syntymää? Miksi et lahjoittaisi kahden vapaan käden ja tyytyväisen vauvan arvokasta lahjaa. Se on nimittäin juuri se, mitä vauvan keinu voi antaa kahdelle väsyneelle vanhemmalle, joilla on vastasyntynyt vauva kotona. Vauvakeinu on siksi täydellinen kastelahja ja isäksi lahja, joka tulee suureen käyttöön. Keinuminen on sekä järkevää että terveellistä vauvallesi!

Voit kuitenkin antaa vauvan keinun vielä isommillekin lapsille, vaikkapa yksivuotislahjaksi. Kuten tuttua, kangaskeinua voi säätää ja käyttää lapsille aina kolmeen vuoden ikään saakka. Vauvan keinu yksivuotislahjaksi on hyvin ajateltu lahja, jota tullaan arvostamaan. Lisäksi se on omaperäinen ja kaikin tavoin erilainen kastelahja. Se on kastelahja, jonka vain yksin vain sinä annat, mikä voi olla ihana poikkeus kaikkien lusikoiden ja lelujen joukossa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä - jos annat vauvan keinun lahjaksi jollekin läheisellesi, et anna pelkkää kangaskeinua. Annat myös hyvän päivälevon vauvalle ja rauhaisan hetken hänen vanhemmilleen. Näytät, että ajattelet koko perhettä ja kuuntelet heidän tarpeitaan. Mikä lahja voisikaan olla hienompaa kuin se.