Osto- ja toimitusehdot

Tietoa Videung of Swedenistä

Yrityksen pääkonttori on Tallinna. Yrityksen postiosoite on Rüütli 4, 10130 Tallinn. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, lähetä sähköpostia osoitteeseen kontakt@videungofsweden.com asiasi ja yhteystietojesi kera, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

Tilaaminen

Kun olet tehnyt tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi. Vahvistuksesta löydät kaikki tiedot tuotteista, hinnan sekä laskutus- ja toimitusosoitteen. Jos tilauksen vahvistuksessa on virhe, sinun on otettava meihin yhteyttä välittömästi sähköpostitse osoitteeseen kontakt@videungofswede.com

Toimitus

Normaalit toimitusaikamme Suomeen ovat 4-10 työpäivää. HUOM! Viikonloppuisin tehdyt tilaukset lähetetään aikaisintaan seuraavana maanantaina. Jos toimitus viivästyy (ilman että me ilmoitamme sinulle pidemmästä toimitusajasta), ota yhteyttä meihin sähköpostiosoitteeseen: kontakt@videungofsweden.com. Videung of Sweden ei ota taloudellista vastuuta kuljetusyrityksen aiheuttamista viivästyksistä.

Hinnat

Kaikki kaupan hinnat ovat euroissa.

Kuljetus

Jos tuote vahingoittuu tai katoaa Videun of Swedeniltä asiakkaalle lähetetyn kuljetuksen aikanaa, Videung of Sweden vastaa maksamisesta. Jos tuote vahingoittuu tai katoaa palauttaessasi sen Videung of Swedenille, asiakas vastaa maksusta. Jos vastaanotettaessa huomaat, että lähetys on vaurioitunut kuljetuksen aikana, sinun on ilmoitettava tästä heti jakelijalle. Pakkauksessa näkyvistä lähetysvaurioista sinun tulee ilmoittaa suoraan kuljetusyritykselle / edustajalle, jonka on kirjattava ylös lähetysilmoituksen vaurio. Vaurioita, joita ei ole havaittu edustajan / kuljettajan kanssa, ei korvata. Ilmoita posti- tai jakeluyritykselle, että paketti on vaurioitunut, jotta vaurio merkitään lähetysilmoitukseen ja rekisteröidään sitten kuljetusyhtiön järjestelmään.

Kadonnut paketti

Muista, että pakettia säilytetään noutopisteessä vain korkeintaan 14 päivää. Kaikista paketeista, joita ei lunastata, pidätämme oikeuden veloittaa postikulut sekä käsittely- ja käsittelymaksut. Käsittelymaksu on tällä hetkellä 40 euroa. Huomaa, että lunastamattomia paketteja ei lasketa palautuksiksi.

Palautusoikeus

Kun ostat tavaroita verkkosivustolta, sinulla on asiakkaana lakisääteinen 14 päivän peruutusoikeus, jota sovelletaan siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut tilaamasi tavaran.

Käyttäessäsi palautusoikeutta:

Voit vapaasti ilmoittaa meille, että haluat palauttaa tuotteen. Sinun tulisi lähettää viesti meille osoitteeseen: kontakt@videungofsweden.com. Ilmoita viestissäsi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumerosi ja mitä tavaroita palautus koskee. Palauta tuotteet meille viimeistään 14 päivän kuluttua palautusilmoituksesta. Tuotteet on lähetettävä hyvin pakattuina ja alkuperäisessä pakkauksessa. Palautuksen yhteydessä lisätään palautuksen lähetysmaksu, josta sinä asiakkaana olet vastuussa. Sinä asiakkaana olet myös vastuussa palautuslähetyksen lähettämisestä. Palautus on lähetettävä osoitteeseen Rüütli 4, 10130 Tallin.

Reklamaatiot ja valitukset

Tarkastamme kaikki tuotteet ennen niiden lähettämistä sinulle. Jos tuote on siitä huolimatta vahingoittunut tai se on viallinen saapuessaan, sitoudumme voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti korjaamaan vian ilmaiseksi. Sinun on aina otettava yhteyttä meihin ennen viallisen tuotteen palauttamista. Sinun on lähetettävä valitus heti, kun vika on havaittu osoitteeseen kontakt@videungofsweden.com

MIten teet reklamaation?

Mahdollisista virheistä ja puutteista tulee aina ilmoittaa osoitteeseen kontakt@videungofsweden.com, ilmoitathan viestissä nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumerosi ja virheen kuvauksen. Jos emme pysty korjaamaan virhettä tai toimittamaan vastaavaa tuotetta, korvaamme sinulle viallisen tuotteen voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti. Maksamme hyväksyttyjen valitusten palauttamisen.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä valituksesta, jos käy ilmi, että tuotteessa ei ole  voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännön mukaista virhettä. Valitustapauksissa noudatamme yleisen valituslautakunnan ohjeita, katso arn.se.

Vastuunrajoitus

Emme ota vastuuta viivästyksistä / virheistä, jotka johtuvat yrityksestä riippumattomista olosuhteista (Force Majeure). Näitä olosuhteita voivat olla esimerkiksi työriita, tulipalo, sota, hallituksen päätös, toimittajan toimitusten vähennys tai laiminlyönti. Lisäksi emme ota vastuuta tuotteissa / tuotteiden ominaisuuksissa tapahtuneista muutoksista, joita vastaava toimittaja on muuttanut, ja muista tekijöistä, joihin hallintamme ei ulotu.

Tuotetiedot

Pidätämme oikeuden tehdä painovirheitä tällä sivustolla ja tuotteiden lopullisessa myynnissä. Emme takaa, että kuvat heijastavat tuotteiden tarkkaa ulkonäköä, koska kuvaruutujen näytöissä, valokuvan laadusta ja tarkkuudesta riippuen saattaa esiintyä tiettyjä värieroja. Yritämme aina parhaamme näyttääksemme tuotteet mahdollisimman tarkasti.

Henkilötiedot

Ostaestasi Videung of Swedeniltä hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja henkilötietojesi käsittelyn. Suojaamme yksityisyyttäsi emmekä kerää enempää tietoja kuin mitä tarvitsemme tilauksen käsittelemiseksi. Emme koskaan myy tai luovuta tietojasi kolmansille osapuolille ilman laillista perustetta.

Videung of Sweden vastaa niiden henkilötietojen käsittelystä, jotka olet antanut meille asiakkaana. Käsittelemme henkilötietojasi voidaksemme käsitellä tilauksiasi ja silloin, kun olet pyytänyt uutiskirjeitä tai tarjoustarjouksia – voidaksemme mukauttaa markkinointia yksilöllisiin tarpeisiisi.

Alla olevat tiedot ovat yhteenveto siitä, kuinka me tallennamme ja käsittelemme tietojasi tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Mitä henkilötiedot ovat?

Henkilötiedot ovat kaikkia sellaisia tietoja, jotka voidaan suoraan tai epäsuorasti kohdistaa luonnolliselle henkilölle.

Mitä tietoja me säilytämme?

Jotta pystymme käsittelemään tilauksesi ja vastaamaan tilaukseesi liittyviin kysymyksiin (asiakaspalvelussa), tallennamme etunimesi, sukunimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi ja ostohistorian.

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin meillä on laillinen perusta käsitellä tietojasi, esimerkiksi täyttääksemme keskinäisen sopimuksemme tai noudattaaksemme esimerkiksi kirjanpitolain mukaista lakisääteistä velvoitetta.

Oikeusperusta

Ostoksesi yhteydessä käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi tehdäksemme sopimuksen kanssasi.

Markkinointi, kampanjat ja vastaavat lähetykset tapahtuvat suostumuksellasi.

Mitä tietoja jaamme ja mihin tarkoitukseen?

Maksupalveluntarjoaja

Kun teemme ostoksen, jaamme tietoja maksupalveluntarjoajamme kanssa. Säilytämme etunimen, sukunimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Jos päätät maksaa laskulla, Klarna tallentaa myös maksun tarjoajan sosiaaliturvatunnuksen. Tallennamme tiedot voidaksemme suorittaa ostotapahtuman loppuun ja suojataksemme osapuolia petoksilta.
Maksupalvelutarjoajat (maksupalvelut), joita käytämme ovat Klarna ja Stripe.

Kuljetusyritys

Jotta voimme toimittaa tilauksesi ja täyttää sopimuksen, meidän on jaettava tarkat tiedot kuljetusyrityksen kanssa. Jaamme kuljetusyrityksen kanssa etunimen, sukunimen ja osoitetiedot toimitusta varten sekä matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoitteen.

Kuljetusyritykset, joiden kanssa työskentelemme, ovat DHL.

Oikeus tiedonsaantiiin

Sinulla on oikeus saada kooste kaikista niistä tiedoista, joita meillä on sinusta. Toimitamme otteeen sähköisesti luettavassa muodossa.

Oikeus tietojen oikaisuun

Sinulla on oikeus pyytää meitä päivittämään vääriä tietoja tai täydentämään puutteellisia tietoja.

Oikeus tulla unohdetuksi

Voit milloin tahansa pyytää, että sinua koskevat tiedot poistetaan. Poisto-oikeudesta on muutama poikkeus, esimerkiksi jos niitä säilytetään, koska meidän on täytettävä lakisääteisiä velvoitteita (esimerkiksi kirjanpitolain vaatimia).

Vastuu tietosuojasta

Videung of Sweden vastaa henkilökohtaisten tietojen tallentamisesta ja käsittelystä verkkokaupassa ja varmistaa, että sääntöjä noudatetaan.

Näin suojaamme henkilötietosi

Käytämme alan standardeja, kuten SSL / TLS -salausta ja yksisuuntaisia hash-algoritmeja, arkaluontoisten tietojen, kuten henkilötietojen ja salasanojen, turvalliseen varastointiin, käsittelemiseen ja välittämiseen.

Käytämme Woocommercea.

Muutokset yleisiin ehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja milloin tahansa. Julkaisemme ehtojen muutokset verkossa verkkosivuilla. Katsomme, että muutetut ehdot hyväksytään tilausten tai verkkosivuilla käymisen yhteydessä.

Riidat ja lain valinta

Jos riitaa ei voida ratkaista yhteisymmärryksessä yrityksen asiakaspalvelun ja asiakkaan välillä, voit asiakkaana kääntyä yleisen valituslautakunnan puoleen, katso arn.se. Muiden EU-maiden kuin Ruotsin asukkaat voivat lähettää valituksen verkossa Euroopan komission riitojenratkaisufoorumin kautta, katso http://ec.europa.eu/consumers/odr

Riitatapauksissa noudatamme ARN:n tai vastaavan riitojenratkaisuelimen päätöksiä. Näiden yleisten ehtojen tulkintaa tai soveltamista koskevat riidat tulkitaan Ruotsin oikeuskäytännön ja lakien mukaisesti.

Videung of Sweden