LASTEN ISTUINKEINU – ASENNUS

Kun olet saanut istuinkeinusi lapselle kotiin, on aika asentaa ja ripustaa se. Kotiin tulleessa pakkauksessa on itse keinun lisäksi asennusohjeet. Istuinkeinun asennus sujuu nopeasti ja sujuvasti. Keinussa on yksinkertainen muotoilu, joten voit asentaa sen kokonaan ilman työkaluja ja kaikki vie vain muutaman minuutin.

Yksinkertaisen keinun rakenteen ansiosta voit kiinnittää sen itse. Tärkein asia, joka on pidettävä mielessä kiinnitettäessä lasten keinua, on kiristää kaikki solmut kunnolla. Juuri nämä pitävät tyynykeinun ilmassa ja takaavat sen turvallisuuden.

LASTEN ISTUINKEINU - ASENNUS

Asenna kaikki osat yhteen

Kun olet saanut lasten keinun paketin kotiin, poista ensin kaikki pakkausmateriaalit. Varmista, että lapsesi ei tartu niihin ja pidä ne lasten ulottumattomissa. Tarkista sitten, että olet vastaanottanut kaikki osat. Pakkauksessa on oltava neljä puukeppiä, keinu, kaksi puuvillaköyttä, kaksi metallirengasta ja tyyny.

Aloita asettamalla puukepit lasten keinun laskosiin. Kaikki kepit ovat samanpituisia, joten ei ole väliä minkä kepin asetat mihinkäkin laskokseen. Vedä sitten kaksi puuvillaköyttä ulos. Pakettiin sisältyvät kaksi metallirengasta on jo  valmiiksi asennettu köysiin. Älä poista näitä renkaita. Metallirenkaat on jo asetettu ja sidottu juuri siihen missä niiden tulisi olla, ts. köysien keskelle.

Aseta sitten selkänojan keppi kahden sivukepin päälle ja vedä keppi läpi selkänojan molemmilta puolin. Aseta sitten keppi keinun etuosaan kahden sivukepin alle ja vedä se läpi etuosasta.Vedä narut keppien reikien läpi. Tee sitten solmu jokaisen narun alle, eli yhteensä neljä solmua. Älä kiristä neljää solmua liian tiukasti, koska keinua ja sen korkeutta tulisi olla mahdollista säätää vielä myöhemmässä asennusvaiheessa.

Ripusta istuinkeinusi

Nyt on aika ripustaa keinusi. Muista varmistaa, että olet asentanut kaksi ripustuskoukkua paikkaan, jossa haluat keinun riippuvan. Aloita päättämällä, mille korkeudelle haluat keinun asentaa. Muista, että lasten keinu ei saa roikkua niin alhaisella korkeudella, että lapsesi voi ulottua jaloillaan lattiaan. Kun olet säätänyt ja tasapainottanut vauvan keinun, on aika kiristää solmut kunnolla. Varmista, että teet kahdenkertaiset solmut varmuuden vuoksi.

istuinkeinu

Muista painotestaus ja vakauttuminen

Kun keinu on ripustettu, sinun tulee lisätä siihen painoa. Tällä tavalla varmistat, että keinu ja kaikki solmut ovat oikein paikoillaan. Vauvan keinut voi lastata jopa 25 kilon painolla. Jos keinua ei ole painotestattu, lapsi ei saa käyttää sitä. Nimittäin narut, joita ei ole testattu ja solmittu kunnolla, voivat olla vaaraksi lapsellesi, johtaen vakaviin vammoihin.

Varmista, että vauvan keinu roikkuu suoraan ja on tasapainoissa. Epästabiili keinu voi aiheuttaa putoamisvaaran lapsellesi. Tämä voi myös aiheuttaa vakavia vammoja, minkä vuoksi oikea asennus ja kuorman testaaminen on erittäin tärkeää.

Heti kun lasten keinu on asennettu, ripustettu ja testattu, voit alkaa käyttää sitä lapsesi kanssa. Sinulla on kotona arvokas lelu, joka tarjoaa luonnollisia keinuhetkiä ja suurta iloa. Lue myös miten voit pitää parhaiten huolta puisesta lasten keinusta.

Videung of Sweden