VAUVAN KANGASKEINU – ASENNUS

Kangaskeinun kokoaminen on helppoa! Kun olet saanut vauvan keinun tai lasten keinun, on aika asentaa se. Kun ostat keinun Videungilta, sen pakkauksen mukana tulee ohjeet. Ohjeet koostuvat sekä tekstistä että kuvista, joten niitä on helppo seurata.

Kankaisen vauvan keinun asennus

Videungin valmistama kangaskeinu on yksinkertainen rakenteeltaan. Tämä tarkoittaa, että se on helppo koota itse ja asentaa oikein. Joten sinun ei tarvitse huolehtia vauvasi turvallisuudesta, kun asetat sen keinuun. Asentamalla vauvan keinun tuplasolmuilla ja painotestaamalla sitä ennen käyttöä, saat turvallisen ja varman keinun.

Kangaskeinun yksinkertainen asennus, jossa ei ole montaa vaihetta

Kangaskeinun asennuksessa on vain muutama vaihe. Ensimmäinen – poista ensin kaikki pakkaukset, joissa vauvan keinu tulee, ja pidä ne poissa lasten ulottuvilta. Toinen – varmista, että saat kaikki keinun osat eikä mikään niistä puutu. Pakkauksessa on kaksi pitkää puista keppiä, kaksi lyhyttä puista keppiä, vauvakeinu, kaksi puuvillaköyttä ja kaksi metallirengasta.

Aloita asettamalla kaksi pitkää puista keppiä vauvan keinun pitkiin sivutaskuihin. Nämä ovat kangaskeinun kanttikepit. Aseta sitten kaksi lyhyttä puukeppiä vauvan keinun etu- ja takaosan taskuihin. Aseta selkäosaan lyhyt keppi pitkien keppien yläpuolelle ja vedä sitten puuvillaköysi kepin läpi. Kiinnitä köydet vain löysillä solmuilla, jotta voit myöhemmin säätää keinua.

Älä löysää köysiin solmittuja metallisia renkaita, kun asennat niitä. Metallirenkaat on jo kiinnitetty ja asetettu köysien oikein oikeaan paikkaan.

Pujota köydet keinun etuosan puisen keppien reikien läpi ja sido solmu kepin alle. Pujota sitten köydet pidempien puukeppien reikien läpi ja tee niiden alle uusi solmu. Vauvan keinun etuosaan sinun tulisi jättää vähintään kuuden senttimetrin rako, jotta keinu on oikeassa asennossa.

VAUVAN KANGASKEINU

Ripusta ja tasapainota kangaskeinusi

Asentaessasi kangaskeinua näiden ohjeiden mukaan, voit ripustaa sen kattoon, ovenkarmiin tai minne vain haluat. Ruuvaa kaksi S-ruuvia irti ja ripusta metallirenkaat niihin. Sitten voit aloittaa vauvan keinun säätämisen vakauttaaksesi sen ja ripustamalla sen oikealle korkeudelle. Löysytä solmuja ja vedä keinu ensin sille korkeudelle, johon haluat asentaa sen. Se voi olla niin korkealla, että sisarukset ja lemmikit eivät pääse siihen kiinni. Lapsen jalat eivät saa myöskään koskettaa maata. Kun olet valinnut oikean korkeuden, teet kunnolliset kaksinkertaiset solmut niin, että keinu roikkuu niissä turvallisesti. Varmista, että molemmat köydet ovat täsmälleen saman pituisia, jotta keinu on vakaa. Jos köydet ovat eri pituisia, keinu muuttuu epävakaaksi, mikä voi johtaa vakaviin putoamisvammoihin.

Kun keinu on asennettu oikein ja vakautettu, on aika kuormata se. Paina voimakkaasti keinua varmistaaksesi, että se on kiinnitetty kunnolla. Vauvan keinu kestää jopa 25 kg:n kuorman.

Kangaskeinusi ton nyt käyttövalmis. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä – jos irrotat vauvan keinun puhdistusta varten, on tärkeää toistaa samat toimenpiteet varmistaaksesi jälleen sen vakauden ja turvallisuuden.

Videung of Sweden