PUISEN VAUVANKEINUN PUHDISTUS JA HUOLTO

Vauvakeinu on yksi arvokkaimmista aarteistasi. Siksi on tärkeää pitää puisesta vauvakeinusta hyvää huolta ja pitää sen kangas puhtaana, raikkaana ja hyvänä. Muista käyttää keinua puhdistettaessa lempeitä ja ympäristöystävällisiä tuotteita, mieluiten sellaisia, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi vauvan tuotteita varten. Videungin vauvan keinussa ei ole haitallisia kemikaaleja ja muoveja, joten muista puhdistaa keinu aineilla, jotka eivät ole haitallisia vauvan ja perheen terveydelle.

PUISEN VAUVANKEINUN
PUISEN VAUVANKEINUN

Jos pidät vauvan keinusta hyvää huolta, siitä tulee arvostettu esine perheessä. Asianmukaisella hoidolla sitä voivat käyttää myös monet perheen sisarukset ja perilliset. Videungin vauvakeinu on käsityötä, joka sinun tulee puhdistaa huolellisesti ja kunnolla.

Pese vauvakeinusi pesukoneessa

Tiesitkö, että voit pestä vauvan keinun pesukoneessa. Kestävä kangas, josta keinu on valmistettu, kestää konepesua 30 asteessa. Tällä tavalla voit helposti poistaa tahrat ja kuivan lian hienosta kankaasta. Jos tahra on hiukan sitkeämpi, on suositeltavaa käyttää klassista tahranpoistoainetta, ennen kuin peset sen koneessa. Kangasta ei tulisi kuitenkaan valkaista, koska se voi mennä pilalle.

Enne pesukoneessa pesua, sinun tulee purkaa vauvan keinu. Voit pestä vain itse kankaan. Poista siksi kaikki solmut köysistä ja irrota kangaskeinu. Poista sitten kaikki puiset kepit taskuistaan. Sitten voit pestä kankaan korkeintaan 30 asteessa ja 600 rpm:n tehossa. Kun kangas on pesty, ripusta se kuivumaan, koska sitä ei voi rumpukuivata. Jos kangas näyttää rypistyneeltä pesun ja kuivauksen jälkeen, voit silittää sen enintään 200 asteessa. Sitten se on taas sileä ja hieno.

Puukeppien puhdistus – puinen vauvan keinu

Kun kangas on kuivunut, voit asettaa puiset kepit uudelleen kangastaskuihin. Jos haluat puhdistaa puiset kepit, suosittelemme, että käytät siihen pehmeää ja kosteaa kangasrättiä ilman kemikaaleja. Muista kiristää solmut kunnolla ripustettaessa keinua takaisin ja lastata se painoilla ennen uudelleen käyttöä.

Kun sinulla on pieni vauva, tulee sinun tulee olla erityisen varovainen puhdistaessasi keinua. Jos keinussa ei kuitenkaan ole suuria tahroja, riittää, kun pyyhit sen pehmeällä liinalla, lämpimällä vedellä ja mahdollisesti miedolla pesuaineella.

Säilytä vauvan keinua oikealla tapaa

Tärkeä osa vauvakeinun hoitoa on sen asianmukainen säilyttäminen. Muista, että kangaskeinu on sisäkeinu, joten sitä tulisi käyttää ja varastoida sisätiloissa. Sen ei tulisi antaa roikkua takan tai muun lämpimän paikan lähellä. Älä myöskään aseta esineitä istuinkankaan päälle, kun niitä ei käytetä.

Jos siirrät keinun ulos, sen pitäisi tapahtua vain hienolla säällä. Sen jälkeen se tulisi ottaa takaisin sisälle, jotta kosteus ja sade eivät vahingoita kangasta. Pitämällä vauvan keinusta huolta, se pysyy hyvänä monien vuosien ajan.

Videung of Sweden