PUISEN LASTENKEINUN PUHDISTUS JA HUOLTO

On tärkeää antaa puiselle lasten keinulle huolenpitoa, jolloin sillä on pidempi käyttöikä. Lasten keinusta huolehtiminen tarkoittaa, että puhdistat sen säännöllisesti ja että mietit missä säilytät sitä. Huolehtimalla lasten keinusta, se pysyy hienona ja kangas raikkaana.  Voit pestä sen niin usein kuin tarvetta, ja sinun ei tarvitse huolehtia kankaan kulumisesta tai muodon menettämisestä.

Näin puhdistat puisen lasten keinun

Puisen lasten keinun puhdistaminen ei ole vaikeaa. Päinvastoin, se on hyvin yksinkertaista. Sen yksinkertaisen rakenteen ansiosta, on istuinkeinun purkaminen pesua varten on helppoa. Keinukangas tulisi puhdistaa kahdella eri tapaa. Päivittäisellä puhdistuksella käytön jälkeen ja perusteellisemmalla puhdistuksella.

Jos lapsesi on käyttänyt vauvan keinua, se voi olla likaantunut. Tahmaiset pienet vauvan sormet, jotka puristavat kangasta, jättävät jälkeensä todennäköisesti tahroja. Pyyhi siksi keinu käytön jälkeen. Voit käyttää apuna kangasrättiä ja mietoa puhdistusainetta tai vain paperia, jos se riittää.

Jos kankaaseen on imeytynyt suuria tahroja, voi olla aika pestä se. Voit pestä sen pyykinpesukoneessa 30 asteessa. Irrota keinu ripustuksesta ja poista puiset tapit. Pese sitten kangas miedolla pesuaineella. Pyyhi myös puukepit tahmasta ja liasta.

Puisten lastenkeinun pesuohjeet

Kun lasten keinu on pesty, se tulisi ripustaa kuivaamista varten. Kangasta ei tule kuivata rumpukuivaajassa. Aseta sitten puiset kepit uudelleen kangastaskuihin ja kiinnitä keinu. Kiristä solmut ja painotestaa puhdistuksen jälkeen ennen uudelleen käyttöä.

Voit myös puhdistaa lasten keinun mukana tulevan tyynyn. Pese se samalla tavalla kuin keinukin eli 30 asteessa pesukoneessasi. Jos keinussa on pinttyneitä tahroja, kuten mustikkaa, sinun tulee käyttää pesuainetta ennen keinun pesua, aivan kuten normaalissa pesussa.

PUISEN LASTENKEINUN

Säilytä lasten keinua sisällä

Vauvan keinu on hyvin rakastettu ja arvostettu, jopa perheen pienimpien parissa. Siksi monet lapset haluavat keinua niin paljon kuin mahdollista. Kangaskeinu on tehty sisäkäyttöön. Tällä tavoin lapset voivat nauttia luonnollisesta keinuhetkestä jopa silloin kun ulkona sataa ja on kylmää.

Voit myös ripustaa keinun ulos, kun sää sallii. Muista kuitenkin tuoda se aina käytön välillä sisälle. Jos jätät keinun ulos, se voi mennä nopeasti pilalle sään, tuulen ja kosteuden vuoksi. Siksi lasten keinun huoltaminen tarkoittaa myös sen säilyttämistä aina sisätiloissa. Tällä tavalla voit käyttää sitä monien vuosien ajan ja perheen kaikkien siskojen keinuleikeissä.

Videung of Sweden