YKSIVUOTISLAHJA – AINUTLAATUINEN UNELMALAHJA

Yksivuotislahja – Videungin lasten keinu! Kun lapsi täyttää yhden vuoden – sitä täytyy juhlia isosti. Pikkuinen lapsi on nyt hyvällä matkalla pois vauvavaiheesta ja hän alkaa löytämään maailman ja muodostamaan omaa persoonallisuuttaan. Ehkä sinulla on lapsi, joka pian täyttää yhden vuoden? Tai oletko isoäiti, isoäiti, setä tai ystävä, joka kutsutaan juhlistamaan pian yhden vuoden ikäistä taaperoa. Yksivuotislahjan ostaminen voi olla vaikeaa, sillä valinnanvaraa on niin paljon.

Yksivuotislahja - Videung of Sweden
Lasten keinu – Idun

Miksi et ostaisi mieleenpainuvaa 1-vuotislahjaa, joka on korkealaatuinen ja lapsen parhaaksi. Henkilökohtainen yksivuotislahja, joka on ainutlaatuinen ja joka tekee sekä synttärisankarin että vanhemmat iloisiksi. Miksi et ostaisi lasten keinua Videungilta.

Kutkuttava yksivuotislahja pojalle tai tytölle

Hienon syntymäpäivälahjan ei tarvitse olla poikamainen tai tyttömäinen. Pienille lapsille tulisi antaa sukupuolesta riippumattomia leluja  – iästä riippumatta. Yksivuotislahja voi siis olla täsmälleen samanlainen sekä pojille että tytöille. Lisäksi sen tulisi olla lahja, jota voidaan käyttää paljon ja jolla on todella hyvä laatuinen. Unohtamatta, että sen tulisi mieluiten olla ekologinen ja ilman haitallisia kemikaaleja – onhan kyse pienimmistä lapsistamme. Videungin lasten keinu täyttää kaikki nämä vaatimukset.

Videungin lasten keinu on persoonallinen lahja, jolla todella osoitat että ajattelet lasta. Tällä keinulla voit tehdä sekä lapset  että vanhemmat onnelliseksi. Lapset rakastavat keinua – se antaa heille jännityksen, rohkeuden ja vapauden tunteen. Kaikki samalla kun heillä on kutkuttava tunne mahassa ja he pitävät hauskaa.

Myös vanhemmat saavat hyötyä Videungin istuinkeinusta. Se on täydellinen paikka sijoittaa lapsi turvallisesti ja varmasti, antaen vanhemmille kaksi vapaata kättä keittiössä tai siivouksessa. Lisäksi lapsen keinu on hieno apuväline, jos haluat viettää laatuaikaa lapsesi kanssa. Voitte löytää paljon yhteistä kun keinutte.

Ainutlaatuinen yksivuotislahja kummilapselle

Videungin lasten keinu on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen yksivuotislahja kummilapselle. Sitä on saatavilla useissa upeissa kuoseissa. Lisäksi keinu on valmistettu puusta ja kankaasta, joissa ei ole haitallisia kemikaaleja. Se on yksinkertaisesti sekä ekologinen että ympäristöystävällinen, samalla kun se on niin kestävä, että sen voivat periä sekä sisarukset että serkut.

Puinen lastenkeinu osoittaa, että ajattelet vilkkaan vuoden ikäisen kummilapsesi vanhempi. Useimmat taaperoiden vanhemmat ovat väsyneitä. Lisäksi nyt on juuri se aika, jolloin vauva muuttuu vilkkaaksi yhden vuoden ikäiseksi, joka juoksee kaikkialle. Lapsen ollessa keinussa, vanhemmat tietävät aina, missä lapsi on – turvallisessa paikassa, heiluen keinun pehmeässä materiaalissa.

Anna käsintehty persoonallinen lahja

Yksivuotislahjan tulisi mielellään olla esimerkiksi henkilökohtainen, ainutlaatuinen, hyvin harkittu ja tietysti hauska lapselle. Joten ei ole helppoa miettiä, mitä ostaisi. Ainakin jos haluat, että lahjasi erottuu ja se ei jää käyttämättömänä pakettiin. Videungin lasten keinussa on kaikki persoonallisen yksivuotislahjan ominaisuudet.

Videungin lasten keinu antaa luonnonläheisen tunteen lempeällä materiaalillaan. Se mahdollistaa myös ehdottomasti hauskimman ulkoleikin sisätiloissa. Tämän ansiosta lapsi voi keinua, vaikka ulkona sataisi tai olisi kylmä. Sisätiloissahan on aina lämmintä ja ihanaa. Keinu voi tarjota lapselle sekä hauskan leikkihetken että viihtyisän rentoutumispaikan. Se tarjoaa vanhemmille rentoutumista ja voi myös tarjota loistavaa vuorovaikutusta, kun lapset ja aikuiset keinuvat yhdessä.

Ajattele kaikkea sitä hauskaa, jonka yhden vuoden ikäinen voi oppia käsin valmistetussa kangaskeinussa sisätiloissa. Lapsi oppii kuinka keinussa otetaan itse vauhtia ja miten tasapainoillaan. Lisäksi lapsi oppii haastamaan itsensä, tulemaan rohkeammaksi ja olemaan vähemmän peloissaan korkealla ja nopeassa vauhdissa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä – tämä on henkilökohtainen yksivuotislahja, jolla on todella suuri vaikutus jokaiselle, joka sitä käyttää.

Videung of Sweden