UKK

Täällä vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lasten keinujamme ja vauvan keinujamme. Täältä löydät myös tietoa toimituksesta, huollosta ja siitä, kuinka voit helposti ripustaa keinun sisätiloihin. Jos et löydä etsimääsi, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia kontakt@videungofsweden.com

Mikä keinu minun pitäisi valita?

Onko sinun vaikea valita keinujen välillä? Ei hätää! Keinuissa ei ole oikeaa tai väärää, paitsi että lasten keinua voi käytää vasta kun lapsi on täyttänyt 6 kuukautta. Täältä löydät oppaan, jossa vertaamme lasten keinuja ja vauvan keinuja.

Voinko käyttää keinua ulkona?

Keinu on tarkoitettu sisäkäyttöön. Jos haluat käyttää keinua ulkona, niin suosittelemme terassia tai parveketta kun sää sallii. Sinun tulee varoa mahdollisia kosteusvaurioita.

Kuinka puhdistan vauvan keinun tai lasten keinun?

Vauvan tai lasten keinun puhdistaminen on hyvin yksinkertaista. Kangas kestää pesukonepesun 30 °C lämpötilassa. Jotta keinun kangas voidaan pestä, sinun tulee avata keinun solmut ja ottaa puukepit pois. Varmista, että keinu on hyvin kiinnitetty alkuperäiseen tilaan pesun jälkeen. Meiltä voit löytää esimerkiksi oppaita, neuvoja ja vinkkejä mikä on paras tapa huolehtia sinun lasten tai vauvan keinusta. Täältä löydät oppaat kuinka voit koota vauvan kangaskeinun tai istuinkeinun lapselle. Puukepit voi pitää puhtaana kostealla rätillä. Täältä löydät oppaan, kuinka puhdistat puisen vauvan keinusi tai puisen lasten keinusi.

Kuinka ripustan lasten keinun?

Lasten keinun ripustaminen on helppoa. Videung of Swedenin lasten keinujen ja babysittereiden mukana tulee kaksi metallirengasta.

Etsi sopiva paikka kotona, johon voit ripustaa lasten keinun. Esimerkiksi oven runkoon, kattoon tai parvekkeelle. Keinun ripustamiseen tarvitaan 2 S-koukkua, joita kutsutaan myös ripustuskoukuiksi. S-koukun tai ripustuskoukun voit ostaa tavallisesta rautakaupasta. Valittavissa on useita erilaisia ​​S-koukkuja – esimerkiksi betonisia, puisia jne. Voit keskustella rautakaupan henkilökunnan kanssa varmistaaksesi, että koukku sopii käyttötarkoitukseesi.

Esimerkiksi:

Ripustuskoukku 2 kpl 140mm X 10mm

Kiinnitystulppa 2 kpl – koko riippuu reiän suuruudesta. 

Lastaa keinu painoilla aina ennen käyttöä. Varmista, että keinun keinumisreitillä ei ole mitään esteitä.

Koska saan keinuni?

Toimitusaikamme on 4 – 10 työpäivää. Tavarat toimitetaan DHL:n kautta sinua lähimpään toimituspisteeseen. Tavoitteenamme on, että lähetämme aina keinusi vähintään päivä sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksen. Voit lukea lisää ostoehdoistamme.

Voinko säädellä keinun pituutta?

Kyllä! Voit säätää pituutta löysäämällä solmuja ja vetämällä sitten keinua ylös haluttuun korkeuteen. Kiinnitä solmut uudelleen, mieluiten kaksoissolmulla. Voit lyhentää lasten keinun köysiä saavutettuasi halutun korkeuden katkaisemalla yli jääneet köydet. Valitse kuitenkin pituus, jossa lasten jalat eivät ulotu lattiaan.

Vauvan keinuissa tulee säilyttää noin 30 cm selkäosan köyttä, jos haluat säätää sitä makuuasennosta istuma-asentoon.

Jos tarvitset esimerkiksi pidempiä köysiä kuin ne joita tarjoamme vakiotilauksiin (2 m), voit ottaa yhteyttä meihin ja ratkaisemme asian.

Mitä materiaalia kangaskeinut ovat?

Käytämme kolmea erilaista kangasta – 100% puuvillaa, 100% pellavaa tai puuvillan ja pellavan sekoitusta. Kankaat ovat kestäviä ja ekologisia. Keinun köydet ovat 100% valkaisematonta puuvillaa. Puuosat ovat korkealaatuista koivua, joka on maalattu vesipohjaisella lelumaalilla (sertifikaatti EN 71-3). Lisätietoja löydät jokaisen tuotteen kohdalta.

Mitkä ovat keinun mitat ja paino?

Lasten keinu:

Pituus: 39 cm

Leveys: 39 cm

Syvyys: 37 cm

Paino: noin 2 kg

Vauvan keinu:

Pituus: 65 cm

Leveys: 39 cm

Syvyys: 37 cm

Paino: noin 2 kg

Kysymyksiä vauvan keinusta:

Koska lapseni voi aloittaa vauvan keinun käyttämisen?

Babysitter – vauvan keinua suositellaan 3 kuukaudesta alkaen aina 3-vuotiaille saakka. Jos vauvasi on hyvin pieni, voit laittaa pehmeän ja mukavan vauvan huovan keinuun, mikä lisää vauvan mukavuutta keinussa. Voit myös ostaa keinusi kanssa yhteensopivan tyynyn.

Kuinka säädän vauvan keinua makuuasennosta istuma-asentoon?

Kiristämällä köysiä, jotka ovat keinun selkänojassa. Jos haluat säätää keinua makuuasennosta istuinasentoon, sinun on löysytettävä solmuja, säädettävä selkänoja haluttuun asentoon ja sidottava sitten solmut kiinni uudelleen. Lastaa keinu painoilla ennen käyttöä testataksesi sen pidon.

Huom! Ei ole tarkoitus, että muutat keinun asentoa joka päivä, koska solmut ovat melko tiukat. Mutta voit toki avata ne ja säädellä keinua lapsen kehityksen mukaan.

Koska lapseni voi aloittaa lasten keinun käyttämisen?

Jotta lapsesi voi käyttää lasten keinua, hänen on pystyttävä istumaan itsenäisesti. Se tapahtuu noin 6 kuukauden iässä. Kehityksessä on kuitenkin eroja lasten välillä, joten varmista, että lapsesi kykenee istumaan itsenäisesti ennen keinun käyttöä.

Vauvakeinua voidaan käyttää enintään 3-vuotiaille.

Voidaanko keinun selkänoja pestä?

Ehdottomasti, voit helposti poistaa tyynyliinan. Tyynyn pohjassa on vetoketju, jonka avulla saat helposti pois tyynyliinan. Liina kestää konepesua 30 °C:ssa.

Kastelahja & yksivuotislahja

Vauvan keinumme ja lasten keinumme sopivat erinomaisesti erilaiseksi kastelahjaksi tai yksivuotislahjaksi. Lahja, joka todella ilahduttaa lasta! Haluamme myös korostaa, että keinuminen ei ole paitsi hauskaa, mutta myös hyödyllistä ja kehittävää lapselle. Tervetuloa lukemaan lyhyt artikkeli – miksi keinuminen on hyväksi?

Videung of Sweden