Visar alla 3 resultat

Videung of Swedenin Mjukis-mallisto lanseerattiin huhtikuussa 2022. Toisin kuin aikaisemmissa mallistoissamme, olemme nyt ensimmäistä kertaa valinneet materiaaliksi velour-kankaan. Tämä tietysti luodaksemme vieläkin pehmeämmän ja pehmoisemman keinumiskokemukseen. Mjukis-keinumallisto lanseerattiin neljässä eri värissä – harmaana, vaaleanharmaana, vaaleanpunaisena ja ruskeana. Tällä hetkellä Mjukista on saatavana kaksi mallia – lasten keinuna ja vauvan keinuna.

Ale!
Ale!
Varasto loppu
79,9 EUR

Mjukis-keinu

Velour-kankaan etuna on, että se on helppo puhdistaa ja useimmat tahrat voidaan poistaa märällä liinalla. Mutta tietysti Mjukis-keinut voidaan pestä myös koneessa, valkaisuainetta ei kuitenkaan saa käyttää. Kankaassa on myös ihana kiilto. Kaikki velour-kankaamme ovat Öko-tex-hyväksyttyjä ja lapsiystävällisiä. Olemme valinneet velour-kankaan lyhyillä hapsuilla, jotta kankaan vetäminen olisi vähemmän houkuttelevaa vauvoille.

Keinu sopii erinomaisesti ristiäislahjaksi, lahjaksi nimenantajaistilaisuuteen tai 1-vuotislahjaksi. Videungin Mjukis-keinu on erittäin pehmeä ja sopii vauvoille ja pienille lapsille. Kaikki keinumme ovat käsintehtyjä EU:ssa.

Lue lisää:

Vauvan ja lasten keinujen erot

Mjukis keinu