TIETOA VIDEUNG OF SWEDENISTÄ

Videung of Sweden – luonnonläheinen keinuhetki

Videung of Sweden tarjoaa sisätiloissa käytettäviä lasten ja vauvojen keinuja, joissa on ruotsalainen muotoilu ja hyvä kestävyys. Lapset todella rakastavat keinumista! Keinu voi olla rauhoittava paikka tai täynnä leikkiä ja naurua. Keinuttamalla lastasi luot mukavaa vuorovaikutusta sinun ja lapsesi välille – jaettua iloa!

Kuinka kaikki alkoi…

Videung of Sweden sai alkunsa, kun kaksi pientä kaksostyttöä syntyi maailmaan, ja heidän äitinsä halusi pitkäaikaisen ja ergonomisen avun, jotta hän voisi nauttia kupin kuumaa kahvia ja hieman aamiaista rauhassa niiden kuukausien aikana. Kaikki tämä tapahtui Tukholmassa 2017.

Yrittäjähengessä aloitettiin luomaan ensimmäiset prototyypit… sitten kaikki on mennyt nopeasti. Kävi ilmi, että Ruotsissa ja Pohjoismaissa on monia muita vanhempia, jotka arvostavat  näiden tuotteiden suunnittelua ja käytännöllisyyttä.

Videung of Sweden tarjoaa ruotsalaista muotoilua, kestävyyttä ja innovaatiota vauvan keinuissa ja lasten keinuissa Ruotsissa ja Pohjoismaissa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja parantamaan niitä entistä paremmiksi ja helpottamaan yhä useamman lapsen vanhemman elämää.

Muotoa ja käytännöllisyyttä

Olemme luoneet ja kehittäneet uuden tavan ja toiminnallisuuden, joka yksinkertaistaa ja helpottaa taaperoikäisten vanhempien jokapäiväistä elämää lapsen ollessa pieni. Tuotteidemme muoto mahdollistaa keinujen ja babysittereiden käytön aina kunnes lapsi on täyttänyt 3 vuotta.

Tehtävämme on tarjota turvallisia, harkittuja ja toimivia ratkaisuja, jotka mukautuvat lapsen kehitykseen! Tämä ilman virtajohtoja ja akkuja. Luo täydellinen vuorovaikutus lapsesi ja sinun välillä – samalla kun lapsi keinuu, voit touhuta, puhua tai laulella. Tai vain nauttia mukavista hetkistä yhdessä – jaettua iloa!

Ruotsalainen design

Videung of Sweden tarjoaa ajatonta ruotsalaista muotoilua, jossa skandinaavinen tyyli yhdistyy innovatiiviseen ajatteluun ja toimivuuteen. Mutta hieman leikkisyydellä höystettynä. Teemme vauvan keinuja ja lasten keinuja, jotka helpottavat jokapäiväistä elämääsi lapsen vanhempana ja joiden tärkeimmät avainsanat ovat aina turvallisuus, toiminnallisuus ja laatu.

Materiaali ja laatu

Käytämme korkealaatuisia ja lapsiystävällisiä kankaita, jotka hengittävät hyvin ja tuntuvat pehmeältä iholla. Käytämämme kankaat ovat yleensä pellavan ja puuvillan sekoitusta tai Ruotsissa suunniteltuja Arvidsson-kankaita. Vauvan keinujemme ja lasten keinujemme puuosat ovat käsittelemätöntä koivua.

Kestävyys

Käsintehdyt vauvan keinumme ja lasten keinumme on valmistettu kestävästä materiaalista ja keinut säilyvät lapselta lapselle. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä – Videung of Swedenin perusarvot ovat – turvallisuus, toimivuus ja laatu – niissä emme tee kompromisseja.

Tietoa yrityksestä:

Videung OÜ

Lastekodu 25-32,

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa

10113 Tallinn


Org: 14884250

Videung of Sweden